High-performance teams (eller Dedikerede Fællesskaber)

Forebyg stress og sygefravær på den lange bane, og øg samtidig arbejdsglæden. Ved at opbygge Dedikerede Fællesskaber på arbejdspladsen vil engagementet, energien og glæden øges og helt naturligt vil virksomheden/organisationen få glade kunder/borger/klienter og blive endnu mere lønsom - på den bæredygtige måde.

Et forløb kunne se således ud:

1:
Vi fastlægger jeres mål - hvad betyder et Dedikeret Fællesskab for jer - og hvordan ser I det komme det til udtryk i dagligdagen.

2:
Hvordan fungerer jeres dagligdag i dag - hvilke ting skal ændres for at nå jeres mål

3:

Tilsagn fra ledelsen; Jeg vil komme med en række forslag, som ledelsen har mulighed for at melde til eller fra på. I enhver organisation kan en ændring ikke ske uden ledelsen bakker op og er med. Derfor er denne fase afgørende for succes. 

4:

Opstart og første fase igangsættes. I virkeligheden skal opgaven løses i dagligdagen så første møde er kort med få klare aftaler.

5: 

Fase 1 evalueres - hvad gik godt og hvad skal justeres - og hvilke forhindringer har der været

Derudover kigger vi på, hvor meget mere, der skal igangsættes i fase 2.

6:

Fase 2 evalueres med samme elementer.

Typisk vil et forløb afrundes her - evt. med en opfølgende aftale nogle måneder efter, så der er tid og mulighed for at gøre sig nogle erfaringer.

Varigheden kan variere fra 3 til 9 måneder afhængig af omfanget af ændringer, der ønskes. Der er mulighed for coaching undervejs - både til ledere og medarbejdere.