DeltaHealing fra 12. plan

 

Under en session vil du ligge på en briks, og jeg holder dig under fødderne mens jeg tager dig til 12. plan.  Du vil formentlig mærke en lethed og høj frekvens i kroppen, samtidig med at du glider i en meget dyb meditativ tilstand. Du vil føle dig mere integreret, lettere, stærkere og opløftet bagefter.

Mens healingen sker, får jeg billeder og budskaber vedrørende din livssituation, livsudvikling, udfordringer og muligheder i livet, som jeg fortæller dig om bagefter.

12. plan er ordløst og rækker ind i fremtiden ved både at heale eventuelle overbevisninger fra fortiden, der hæmmer dig og også vise billeder af fremtiden.

Hvad der skal ske i en session eller foretage specifikke bestillinger, er ikke muligt. Der sker det, der skal ske - og det er ikke altid, vi ved, hvad vi har brug for.

EEG hjernescanninger under Delta healinger viser, at hjernens aktivitet næsten 0-stilles, som i meget dybe meditationer. De mest aktive hjernebølger er de meget dybe delta hjernebølger, som vi er i under dyb søvn. Under normal ThetaHealing er der meget aktivitet i frontallapperne, mens hjernen er næsten helt uden aktivitet under en Delta healing. Det er som om at selve hjernen heales under Delta healinger.

En Delta Healing tager mellem 75 og 90 minutter.

Skriv til kontakt@lonedalager.dk eller ring på 29 65 55 48 for at bestille en tid.