Forandringsforløb for pårørende

2019 bliver året, hvor jeg åbner op for dette forløb, hvor du vil få mulighed for at lære din adfærd endnu bedre at kende gennem viden, værktøjer og øvelser. Allerede nu kan jeg godt afsløre, det har med følelser at gøre - vores evne til at lytte til dem og hvad vi selv kan gøre for at blive i den høje vibration og den gode energi - selvom vi påvirkes negativ af udefrakommende faktorer.

Jeg har mærket på egen krop, hvad misbrug i familien gør ved en - og jeg har kæmpet mange kampe for at slippe fri af min 
med-misbrug adfærd. Jeg har søgt hjælp mange steder og har ikke været i stand til at finde den hjælp, jeg søgte.

Derfor laver jeg dette forløb - i håbet om at det kan hjælpe dig, der heller ikke har kunnet finde eller få den hjælp, du søger.

Formålet med forløbet er, at blive mere bevidst - mere bevidst om vores egen adfærd, vores grænser, vores mål og drømme, så vi kan tage vare på os selv. Medmisbrug har ofte den konsekvens, at vi glemmer os selv og langsomt mister energien til at leve vores eget liv, fordi problemerne i familien får al opmærksomhed.

Hvis et fly er ved at styrte ned, er det overordentligt vigtigt du som det første tager ilt masken på selv, inden du kan redde andre. På samme måde er det med misbrug - hvis du skal være i stand til at hjælpe dine kære, må du sikre, du har energien ved at tage vare på dig selv, inden du kan hjælpe misbrugeren.

Ofte kan vi være vores egen værste fjende, hvis vores følelser og tanker løber af med os. Vi kan nærmest blive kapret af sortsyn - og det hjælper sjældent. Dette, samt meget mere, kommer vi til at kigge på i dette forløb, som i udgangspunktet er individuelt.

Stay tuned - der kommer mere information indenfor kort tid - og kan du ikke vente, så skriv til mig på kontakt@lonedalager.dk