Hvad er et VisionBoard?

Et Vision Board er kort fortalt en plakat eller en collage med tegninger, billeder, fotos, tekst eller citater. Alt sammen elementer, som gør dig godt tilpas, og som du forestiller eller ønsker dig skal være en del af din fremtid. Din Vision Board hjælper dig til at skabe den fremtid, du ønsker. 

Et Vision Board kan laves på flere måder. 

For det første er der indholdet:

Dit Vision Board kan være for hele dit liv - et livs Vision Board. Det kan også være for et helt konkret område. Din karriere, dit forhold, din familie, din sundhed eller din udvikling. Hvorvidt det skal være det ene eller det andet er afhængig af temperament og ønsker. 

Nogle laver et livs Vision Board og har derudover Vision Boards for hver deres livs område, og disse livs områder kigger de så på en gang om året. Andre har mellem 1 og 3 Vision Boards aktive alt afhængig af hvilke områder de arbejder med i deres liv.

For det andet er der formen:

Du kan lave dit Vision Board som en mendela, hvor du har dit billede i midten. Du kan vælge af lave en struktureret. Eller du kan vælge at lave den som en collage.

Det er præcis så nemt som denne tekst er kort.

Det allervigtigste er, at dit Vision Board får dig til at smile, mærke glæden og forventingen om, hvor fantastisk det er, når dit Vision Board er en realitet.

*Et godt råd er at lave dit Vision Board så overskuelig som muligt.*

Jeg vil gerne melde mig til...