HVORFOR SIMPLICITY

Verden er kompleks og der bliver stillet stadig større og flere krav til os mennesker, som skal fungere i den vestlige verden. Fremtidsforskere forudså for årtier tilbage, at ungdommen i Danmark bl.a. ville blive mere og mere opdelt mellem et A og et B hold - og den profeti må siges at have holdt.

Simplicity er engelsk og betyder Enkelt. Og det er netop hvad min overbevisning er omkring det at finde glæde, at være fri og leve et godt og herligt liv. Jeg tror, det er enkelt - enkelt på den måde, at hvis vi hver især stopper op og lytter til vores indre, ville vores liv være mere enkelt. Det ville være enkelt at vælge uddannelse, det ville være enkelt at finde sin soulmate, det ville være enkelt at finde det energigivende arbejde, det ville være enkelt at have kærlige relationer osv. Vores liv ville måske ikke være enkelt i forhold til den verden, vi lever i -det enkle ville være at finde i de valg, vi skulle træffe.

For hver gang vi træffer et valg med vores hjerte, bliver selv det mest komplekse valg enkelt.

Simplicity kunne derfor ligeså vel betyde hjerte som enkelt for mig. For det er i hjertet, tingene bliver enkle.

MIN MISSION

Min mission er, at bringe LYS og KÆRLIGHED til jorden.

Og GLÆDE, masser af glæde!

 

Vi lever i en kompleks verden, og jeg tror en simplificering vil gavne - både os selv og vores nærmeste. Evnen til at acceptere det komplekse, og alligevel være i stand til at vælge den -for os selv - simple løsning, vil uden tvivl være et af svarene i fremtiden. 

Og dét vil give mere GLÆDE og KÆRLIGHED - til os selv og hinanden.

OMLONE DALAGER​


Jeg er coach, spirituel mentor, underviser og HD(A). Omdrejningspunktet for mit arbejde er forandring, udvikling og GLÆDE.

De seneste år har jeg undervist, faciliteret og coach'et - alt sammen med henblik på, at vi hver især udnytter det potentiale, vi har fået givet. Jeg tror på, at vi med en øget bevidsthed er i stand til gennem vores potentiale at skabe GLÆDE for os selv.

Jeg kom ind på arbejdsmarkedet sammen med den digitale tidsalder og har taget del i og styret en lang række IT projekter. Og hver gang var det menneskene, der optog mig. For hvert projekt har jeg planlagt et parallelt projekt, hvor de ansatte fik hjælp til at forstå deres fremtidige rolle sammen med IT-værktøjet. Det være sig webshops, CMS værktøjer eller digitale indkøbssystemer. 

Det levende menneske og det potentiale, vi hver især indeholder, har lagt mig på sinde i ethvert udviklingsprojekt. Udvikling er en naturlig del af vores hverdag, den kan ikke stoppes. Den skal dog ses sammen med menneskene og ikke i stedet for.

I 2014 skiftede jeg det kommercielle job ud med en stilling som underviser og konsulent, og har på den måde tilegnet mig yderligere kompetencer som coach, underviser, foredragsholder og facailitator.

 

De senere år har jeg bl.a. tilføjet certificeret Lifecoach, spirituel mentor, Teori U certificering og Qigong Healing samt Yi Jin Jing på CV'et - udover det levede liv, selvfølgelig

Jeg har siden 2013 været aktiv coach i frivilligeforeningen Samtaleboblen, hvor jeg i dag er næstformand i bestyrelsen. Foreningen henvender sig til unge studerende i Odense Kommune.