HVORFOR SIMPLICITY

Verden er kompleks og der bliver stillet stadig større og flere krav til os mennesker, som skal fungere i den vestlige verden. Fremtidsforskere forudså for årtier tilbage, at ungdommen i Danmark bl.a. ville blive mere og mere opdelt mellem et A og et B hold - og den profeti må siges at have holdt.

Simplicity er engelsk og betyder Enkelt. Og det er netop hvad min overbevisning er omkring det at finde glæde, at være fri og leve et godt og herligt liv. Jeg tror, det er enkelt - enkelt på den måde, at hvis vi hver især stopper op og lytter til vores indre, ville vores liv være mere enkelt. Det ville være enkelt at vælge uddannelse, det ville være enkelt at finde sin soulmate, det ville være enkelt at finde det energigivende arbejde, det ville være enkelt at have kærlige relationer osv. Vores liv ville måske ikke være enkelt i forhold til den verden, vi lever i -det enkle ville være at finde i de valg, vi skulle træffe.

For hver gang vi træffer et valg med vores hjerte, bliver selv det mest komplekse valg enkelt.

Simplicity kunne derfor ligeså vel betyde hjerte som enkelt for mig. For det er i hjertet, tingene bliver enkle.

MIN MISSION

Min mission er, at bringe LYS og KÆRLIGHED til jorden.

Og GLÆDE, masser af glæde!

 

Vi lever i en kompleks verden, og jeg tror en simplificering vil gavne - både os selv og vores nærmeste. Evnen til at acceptere det komplekse, og alligevel være i stand til at vælge den -for os selv - simple løsning, vil uden tvivl være et af svarene i fremtiden. 

Og dét vil give mere GLÆDE og KÆRLIGHED - til os selv og hinanden.

Simplicity v/ Lone Dalager Kristensen

Dyrupgårds alle 119

5250 Odense SV

kontakt@lonedalager.dk

Tlf.: 29 65 55 48
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle