Min coaching ved Lone har hjulpet mig til at tackle en stresset hverdag.
Hun har fået mig til at fokusere på alle de positive ting og har givet mig nogle enkle øvelser, der gør, at jeg kan trække negativitet og en masse forvirrende tanker, ud af hovedet. Hun har hjulpet mig meget i min hverdag og jeg kan varmt anbefale en coaching ved Lone.​

Stine, 28 år

Jeg er udfordret på ikke at kunne sortere i det der siges omkring mig men tager alt personligt ind og det gør mig virkelig ked af det.

I begyndelsen var jeg lidt tænksom omkring hvad coaching gik ud på-kunne jeg svare på de spørgsmål der kom og i det hele taget om det var noget for mig. Disse tanker forsvandt hurtigt idet Lone har en fantastisk evne til at få mig til at slappe af: De spørgsmål hun stillede og den proces med at se ind i sig selv og mærke efter er en overvindelse men i situationen skete det helt af sig selv og det var overraskende positivt. Jeg har observeret, nu her et godt stykke tid efter jeg blev coachet, at jeg har ændret adfærd omkring de tidligere nævnte udfordringer. Istedet for at blive såret eller føle skyld over noget jeg ikke skal, forestiller jeg mig at ”fænomenet” sidder på mine skuldre og jeg giver det et ”smølfespark”  og væk er det. Det er vildt fantastisk og skønt at opleve den følelse af at give slip i stedet for at tage ind. Coaching ved Lone kan varmt anbefales.

Ulla Pia, 51 år

Tusind tak for opbakningen. Du har hjulpet mig til en bedre oplevelse omkring min eksamen. Det har hjulpet mig bedre i mål og været med til at give mig et positivt svar. Jeg kan derfor snart kalde mig kiropraktorstuderende. Jeg har helt sikkert fået mere blod på tanden og jeg glæder mig til mandag.

Kristine, 22 år

Du er behagelig, kompetent, vidende og vedholdende

Dot, 45 år

"
COACHING
"
"
"

Du kan nok ikke huske mig .
Helt tilfældigt kom du frem på Facebook .
Du hjalp mig med at komme igennem min uddannelse som Mejerist på kold college. Havde "lidt" problemer med angst, præstations angst..

Har flere gange gerne ville sige Tak for at du hjalp mig igennem, men vores samtaler sluttede jo lidt pludseligt . Det havde ikke været muligt at komme så langt uden vores snakke, så Tusind Tusind Tak

Er i dag kommet rigtigt langt med angsten. Kan i dag godt præsentere mig foran andre og snakke i forsamlinger

Nå ville egentlig også bare lige sige Tak. -
Tak for hjælpen.

Bjørn, 34 år

"

HF & VUC FYN, Søndersø samarbejdede med Lone Dalager Kristensen i foråret 2017 i forbindelse med et arrangement for medarbejdere og kursister på skolen. Lone skulle planlægge og facilitere konferencen "Min og din læring". Derudover skulle hun i samarbejde med styregruppen finde det rette indhold, således der var en rød tråd og alle ville opleve at dagen gav et højt udbytte. Dette lykkedes i høj grad for Lone der i den grad var professionel i forberedelsen hvor hun formåede at få skolens flyvske ideer ført over i en fokuseret dag, hvor alle forventninger blev indfriet.  Konferencen blev desuden styret med Lones højt faglige input som var tilpasset målgruppen sammen med hendes meget naturlige facon, hvor hun forstår at være styrende uden at sætte sig selv i centrum.

 

Alt i alt vil HF & VUC FYN gerne viderebringe de varmeste anbefalinger og en opfordring til andre virksomheder til at samarbejde med Lone.

Anni, Afdelingsleder

Mange tak for nogle super gode dage. De blev klart bedre end jeg havde turde håbe på.

Jeg har virkelig lært noget, min motivation er vakt, og det var så rart at se alle de andre i den her kontekst, det var ligeværdigt, og det var det´ jeg var udfordret på, jeg ser lysere på samarbejdet og føler mig efter de her to dage mere rustet til at møde udfordringerne, med en større viden på mødet med det andet menneske.

Ærgerligt der ikke var mere tid, trods dette syntes jeg at jeg har fået meget med hjem, og som jeg aktivt vil arbejde videre med.

 

Jeg syntes I er vildt kompetente undervisere begge to, I supplerer hinanden ganske fint, til gavn for os modtagere.

 

Rigtig god vind fremover!

Hanne, Leder

FORLØB HOS VIRKSOMHEDER
"
"

REFERENCER