Spontan kærlighed


I dag har jeg oplevet spontan kærlighed - ikke den intime form der foregår mellem to mennesker som er forelskede. Nej, den form for kærlighed der er uselvisk, uforbeholden og så enorm givende. Hele dagen har jeg ”kørt” på den energi og har flere gange tænkt, hvordan får jeg det til at ske igen…

Jeg var i morges til et møde, hvor de tilbud, der eksisterer for de unge studerende skulle præsenteres for alle lærerne på socialfaglige uddannelser. Vi var 4 og jeg var et af ”indslagene”. Min opgave var at lave reklame for den frivillig forening, Samtaleboblen, som jeg er medlem af, og som tilbyder coaching til unge. Derudover var en psykolog, en studievejleder og en SPS medarbejder.

Som nr. 3 var psykologen Bo på og det var tydeligt hans hjerte brændte for at gøre en forskel for de unge studerende - og jeg kunne genkende hans energi med det samme han startede sin præsentation. Derefter var min ”kollega” og jeg på - hvorefter der blev annonceret en pause. Og med det samme opbruddet kom søgte jeg hen mod Bo for at få hans kontakt oplysninger, så jeg kunne henvise unge til ham, i det tilfælde der bliver behov for det. Og han søgte også mig - og med det samme vi så hinanden gav vi hinanden et spontant klem. Helt naturligt og som den største selvfølgelighed.

For det første er jeg ikke vokset op med klem. Jeg har med tiden lært at give klem til de mennesker jeg har tæt på mig og har i perioder forsøgt mig lidt frem og tilbage med, hvornår det er passende at give klem. Jeg er blevet god til at give klem - dog ikke til vildt fremmede. For det andet mener jeg ikke at klem hører til i professionel regi. Så hvis du havde spurgt mig forinden mødet om jeg ville give klem til nogen af dem, ville mit nej være kommet uden den mindste tvivl.

Dette klem var alligevel det mest naturlige i hele verden og jeg fik tilført energi som jeg sjældent oplever. Næsten helt euforisk meget energi. Det var som om vi mødtes på et sted, hvor kærligheden til vores hjælpegerning flettede sammen og at vi kunne genkende hinanden.

En fantastisk oplevelse… - og en oplevelse som jeg har givet nogle tanker i løbet af dagen. For i denne tid arbejder jeg nemlig med at slippe kontrol. Så i dag har jeg fornemmelse af at jeg fik lov til at opleve ”begynderheldet” Begynderheldet er, når vi beslutter os for noget - Så sker der 2 til 3 på hinanden følgende begivenheder, som bekræfter dig i, at du kan gøre det, og giver dig beviset. På den måde kan du så arbejde videre med det og bevare troen og håbet, i de stunder modstanden dukker op. (for det vil den)

Og det var nøjagtig hvad jeg oplevede. Jeg har netop besluttet at nu må den sidste rest af min kontrol slippes - til gavn for bevidstheden. Og dette klem var det klareste bevis jeg kunne få. Et bevis der ikke blot bekræftede, der sker små mirakler, når vi tør følge vores impuls - uden at være i kontrol - det var også et bevis for, at når vi tør følge vores impuls får vi meget mere tilbage. I dette tilfælde i form af energi, glæde og kærlighed.

Så mit håb er i dag vakt - på mine egne vegne for at få endnu større succes med konceptet ”at VÆRE”. Når jeg ER, så sker der mirakler. Jeg ER ikke bare uden at gøre noget. Når jeg virkelig ER, så gør jeg rent faktisk noget. Og det jeg gør, er 100% i overensstemmelse med den, jeg er, og det JEG står for.

Mit håb er også vakt i forhold til omverdenen. Vi er mange på den samme vej - som alle arbejder på at øge bevidstheden - og slippe kontrollen gennem at VÆRE.

For at VÆRE betyder ikke, at vi ikke gør noget. Det betyder blot vi slipper kontrollen og gør det, der er i overensstemmelse med den vi ER.

Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square