God energi

September 5, 2017

 

Der findes et utal af måder, hvorpå vi kan øge vores energi på. Øge vores energi, så vi bliver endnu mere energi-fyldte - Ikke bare fordi vi er nede eller fordi vi trænger til et energi boost. Nogle gange kan lidt ekstra energi på en ellers god dag faktisk betyde at dagen bliver endnu bedre - og hvorfor ikke udnytte det? 

 

Jeg elsker gode citater, som minder mig om, at jeg skal leve mit liv autentisk, at jeg er helt ok som jeg er, at jeg skal være elskelig, at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se, at jeg skal huske at lytte til mit hjerte, at jeg skal huske at være kærlig og ærlig osv. osv. 

 

Det giver mig et smil på læben, en god fornemmelse i maven og lidt ekstra energi. Tit og ofte på en god dag, fordi det er der, jeg har overskuddet til at observere og notere mig det gode budskab. Og jo bedre jeg har det i dag, jo større sandsynlighed for at jeg også i morgen har energi. er glad og kan klare de udfordringer, universet kaster i min retning ;-)

 

Så jeg har besluttet, at dele de dejlige ord og citater, jeg finder på min vej med dig.

 

Gå til siden her...

Share on Facebook
Please reload

Seneste blogindlæg

September 8, 2017

September 5, 2017

August 18, 2017

August 1, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg os
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square

Simplicity v/ Lone Dalager Kristensen

Dyrupgårds alle 119

5250 Odense SV

kontakt@lonedalager.dk

Tlf.: 29 65 55 48
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle