Følsomt eller sårbart?

Så er min hjemmeside på vej i luften, og jeg kan allerede mærke sommerfuglene. Lidt ligesom, hvis jeg skal holde en tale for en jeg elsker eller hvis jeg skal præsentere, hvem JEG er for mange mennesker. "Åh hold op - vær ikke så følsom. Det er jo bare en hjemmeside. Det skal nok gå", er der nogen der siger.

Ja, det ved jeg jo godt - og jeg synes egentlig ikke, jeg er følsom omkring det.

DER ER MEGET MERE PÅ SPIL END BARE FØLELSER...

For jeg viser jo faktisk, hvem JEG er på siden - og netop derfor er det mere sårbart end følsomt.

Måske oplever du noget lignende - at i netop de øjeblikke, hvor du skal gøre noget, der siger noget om dig, noget, der er vigtig for dig eller noget, som DU er stolt af- netop i de øjeblikke bliver det mere sårbart end følsomt. Fordi der er SÅ meget mere på spil end følelser. DU er på spil - med hele dig.

Hold øje med de øjeblikke, for du kan bruge dem som dine markører. Når det er allermest sårbart, er det fordi, det betyder meget for dig.

Vær undersøgende på,

- hvad det betyder

- hvad er det du har på spil

- hvad er det du kan lære af øjeblikket

- hvad er det der skal bringes med ind i fremtiden.

De øjeblikke fortæller dig noget om, hvad du elsker... - det kan være dig selv, andre mennesker, en interesse, et fag, en aktivitet eller noget andet, som er værdifuldt for dig. Opdag det, og du er blevet klogere på dig selv - og hvad du skal bringe med ind i fremtiden.

Og husk - der er forskel på at være følsom eller sårbar.

Vi kan sagtens være følsomme uden at vide, hvem vi er. Men vi kan ikke være sårbare uden at have kontakt til os selv. For det er netop i den sårbare situation, DU er med - med hele dig.

Hvornår er du følsom og hvornår er du sårbar?

Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square