VisionBoard workshop

Kunne du tænke dig at blive klar på dine drømme?

Og skabe rum og mulighed for at realisere dem?

Så er Vision Board det helt rigtige værktøj - det er simpelt og kraftfuldt!

Så hvorfor er det, mange af os ikke har et? Ja, først og fremmest er det vel fordi de fleste af os ikke afsætter tid til det. Vi har travl med at leve vores liv, lader os måske distrahere af det travle liv ;-) Tænker… - jeg har da et - jeg HAR forestillet mig min fremtid, og det er fint - og det virker.

 

Og ja, det gør det faktisk også - vores forestillingsevne får os rigtig langt. Og hjælper os på vej derhen, vi gerne vil. Udfordringen kan være at vores forestillinger ændrer sig - at vi ikke får holdt fast i dem, lader os distrahere af vores travle liv osv.

Det er tiden for at ændre det! - Jeg afholder nu en workshop med temaet:


                   DIT 2018 VISION-BOARD

 

Det er en dag, hvor du inviteres til at fokusere på dit liv, dine værdier, og hvad du ønsker dig af livet. Du får rum og tid til at reflektere over din fremtid og dine drømme - og du manifesterer det på et Vision Board, som du tager med dig hjem, så manifestationen kan fortsætte.

 

Et Vision Board er et utrolig kraftfuldt redskab, hvor du gennem billeder, tekst og tegninger manifesterer det, du drømmer om. Hvor dine forestillinger omsættes til et fysisk produkt, som du rent visuelt kan se hver dag - hvor du bliver mindet om dine ønsker, dine håb og dine drømme for fremtiden - hvilket øger chancen for at realisere dem markant. Og ja, der er en proces til at lave dit Vision Board så kraftfuld som muligt.

 

Det er en dag, hvor DU gør arbejdet - både det fysiske, det mentale og det følelsesmæssige. Forskning viser, at tankens kraft er stor og måske alligevel ikke nok. Vi er nødt til også at mærke det, føle det og virkelig dedikere os til det, for at realisere det.


Det helt igennem fantastiske er, at dedikation i denne forbindelse er let, legende og uden anstrengelse, når vi har ”knækket koden”.

 

Så kom med til denne workshop - slip dine forhindringer, lav dit vision board og hør, hvordan du stiller dig til rådighed for realiseringen.

EKSKLUSIV WORKSHOP:

Hvis I er nogle veninder, der gerne vil afholde en workshop sammen, så kontakt mig på 40403009 eller på mail detaljer.

Min. 6 deltagere.

VisionBoard eksempler